All for Joomla All for Webmasters

Bemutatkozás

Társaságunk főbb jellemzői a korrekt szolgáltatás és a maximális megbízhatóság.

Utas központú és ügyfél orientált üzletpolitikánk része, hogy egy esetleges késést vagy pontatlanságot, azonnali kedvezménnyel vagy a viteldíj átvállalásával kompenzálunk. A kedvezményes transzferekre és a meghirdetett tarifákra pénz visszafizetési garanciát vállalunk.

Mind a meglévő és leendő megrendelőinkkel személyes kapcsolattartásra törekszünk és az összes felmerülő igényre, és kérésre igyekszünk megoldást találni, valamint az ügyfeleink érdekeit is szem előtt tartó megfelelő garanciákat tartalmazó szerződéseket kötünk. Jelenleg szerződéskötés esetén a jól működő csekkes elszámolási rendszerünk igénybevételével plusz költség nélkül, utólagos átutalással egyenlíthetik ki a taxiköltséget az általunk küldött számlaösszesítő alapján. Véleményünk szerint egyszerűségével, áttekinthetőségével, jelenleg ez a legkedvezőbb megoldás a nagyobb forgalmat bonyolító cégek, intézmények munkatársai és vendégei taxi szolgáltatásának, valamint egyéb ügyintézések lebonyolítására.

Kulturált megjelenésű taxi gépkocsivezetőink több éves rutinnal megfelelő hatósági engedélyekkel és város ismerettel rendelkeznek.

Többségében a taxizáshoz fontos szinten idegen nyelven is beszélnek. Cégünk állományában lévő nagy szakmai tapasztalattal rendelkező etikai bizottságunk folyamatosan ellenőrzi a taxi gépkocsik műszaki, esztétikai állapotát, valamint gépkocsivezetőink kulturált megjelenését és munkavállalási feltételeink korrekt betartását.

Taxi gépjárműink kiállási ideje Sopron belterületén 5-15 perc.

Felvételi bizottságunk alapos és mindenre kiterjedő figyelemmel vizsgáztatja az újonnan jelentkező sofőröket, akik a felvételi vizsgán helyismereti, valamint etikai követelményeknek megfelelő tesztlapot töltenek ki. Valamint minden héten továbbképzést tartunk azok számára, akiknek felkészültsége nem üti meg a mércét, ezáltal biztosítva számukra is munkalehetőséget.

Üzletpolitikánk lényege, hogy minden ügyfelünk számára, legyen   az magán, vagy céges megrendelő, MAXIMÁLIS  BIZTONSÁGOT ÉS GARATÁLT SZOLGÁLTATÁST nyújthassunk!